Stichting Getuigenis en Eenheid

Identiteit en contactgegevens

Stichting Getuigenis en Eenheid is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Onze contactgegevens zijn:
Stichting Getuigenis en Eenheid, Postbus 64814, 2506  ’s-Gravenhage, Nederland.
info@getuigeniseneenheid.nl  | https://getuigeniseneenheid.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Stichting Getuigenis en Eenheid verwerkt uitsluitend persoonsgegevens die door u aan ons zijn verstrekt per e-mail, telefonisch contact of via het invullen van het contact/bestelformulier op de website. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– voor- en achternaam
– adresgegevens
– telefoonnummer
– E-mailadres
– gegevens over uw activiteiten op onze website (geanonimiseerd)
– info bestellingen/aankopen

Met welk doel verwerken wij persoonsgegevens

Stichting Getuigenis en Eenheid verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Om bestellingen of brieven per post bij u te kunnen afleveren
– U te kunnen bellen of e-mailen, indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Contactformulieren

De gegevens die via het contact formulier aan ons worden verstrekt, worden voor een bepaalde periode bewaard voor het verlenen van service aan u en voor eigen administratie, maar worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden of doorgespeeld naar derden.

Media op website

Via de website https://getuigeniseneenheid.nl kunnen geluidsbestanden worden beluisterd en/of gedownload. Ook kunnen PDF-tekstbestanden en E-books worden gedownload. Deze bestanden zijn publiekelijk beschikbaar en hiervoor behoeven geen persoonsgegevens te worden verstrekt.

Cookiebeleid | statistiek

Stichting Getuigenis en Eenheid gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/wat-zijn-cookies/

Met wie we uw data delen

Stichting Getuigenis en Eenheid verstrekt uitsluitend persoonsgegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Post- en pakketverzorgers hebben bijvoorbeeld adresgegevens nodig om de bestelde goederen correct af te leveren.  Zie hiervoor de privacy verklaringen van de diverse post- en pakketverzorgers.

Hoe lang we uw data bewaren

Stichting Getuigenis en Eenheid gebruikt en verwerkt géén zogenaamde bijzondere en gevoelige persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet langer dan strikt nodig is bewaard om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@getuigeniseneenheid.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Stichting Getuigenis en Eenheid wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: Klacht over de Autoriteit Persoonsgegevens | Autoriteit Persoonsgegevens

Wijzigingen

Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Hoe we uw data beveiligen

Stichting Getuigenis en Eenheid neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website https://getuigeniseneenheid.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met Stichting Getuigenis en Eenheid op via info@getuigeniseneenheid.nl

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound